Vesti

Prezentacija ICAM proizvoda

Prezentacija ICAM_CorpJVJV

Prezentacija ICAM proizvoda u Corp Trening centru –

Italijanska kompanija ICAM osnovana je 1946. godine. Čokolada je njihova strast svih ovih godina i vodeća su kompanija u Italiji po proizvodnji proizvoda za poslastičarstvo.

Uvek su vodili veliku brigu o lancu snabdevanja kakaom, ljudima koji doprinose njegovom razvoju, planeti koju nastanjujemo i tehnološkim inovacijama koje se koriste tokom procesa proizvodnje. Tokom divnog i složenog procesa transformacije kakaoa u visokokvalitetnu čokoladu, poštuju sirovinu i izvlače najbolje iz njene suštine i njenih profila ukusa kako bi svojim kupcima ponudili proizvod koji je uzoran u svakom pogledu.

Za prezentaciju ICAM čokolada i kremova u našem Trening centru tražilo se mesto više.

Draga Ana Marija Kugler Farina, menadžerka ICAM kompanije za istočnu Evropu i Chef Gaetano Mignano su nam predstavili čitavu paletu slatkih proizvoda. Učesnici prezentacije su imali priliku da čuju priču o čokoladi, gde raste najbolji kakao, naučili kako se temperira čokolada i kako se pravi oblak od šećera. Kroz primere smo videli kako se pripremaju tradicionalne italijanske torte. Chef Gaetano živi u Napulju tako da nam je preneo recepte iz njegovog kraja.

Učesnici su na kraju imali priliku da saznaju sve što ih dodatno zanima o samim proizvodima i pripremi poslastica, naravno uz degustaciju.

Deo atmosfere možete pogledati u sledećem videu:

Ukoliko želite da isprobate recepte ovih tradicionalnih italijanskih torti možete ovde preuzeti fajl:

Predlozi za upotrebu čokolada u pripremi poslastica – Recepti

Povezane vesti