Vesti

Prezentacija Polselli brašna

Corp-Polselli-prezentacija

Prezentacija Polselli brašna u Corp Trening centru –

Kompanija Polselli je nastala u Arceu, provinciji Fronzinone u Italiji, u prvoj polovini dvadesetog veka. Od male zanatske radionice, razvili su se u vodećeg proizvođača kvalitetnog brašna. Vođena preduzetničkim iskustvom, porodica je stigla do četvrte generacije vrednih vlasnika, koji svakodnevno rade na zadovoljavanju potreba potrošača, svojim jedinstvenim, prirodnim i inovativnim proizvodima. Konstantno rade na obezbeđivanju visokih standarda kvaliteta, pažljivo biraju sirovine i pažljivo prate ceo proces proizvodnje.

Detalje o kompaniji i proizvodima ispričao nam je Luigi Cinquegrana, brend menadžer Polselli-ja. Luigi je istakao prednosti Polselli namenskog brašna za pravljenje pice, jasne razlike između nekoliko vrsta brašna koji se nalaze u našoj ponudi kao i prednosti Natura kvasca.

Priprema čuvene napolitanske pice

Za pripremu čuvene napolitanske pice pobrinuo se „Picaiolo“ – picamajstor Francesco Cammarota. Francesco živi u Napulju gde već punih 20 godina uspešno vodi svoju piceriju. Polselli kompanija ga je, zahvaljujući znanju i velikom iskustvu, angažovala kao brend ambasadora za svoje proizvode.  Prezentaciju je upotpunio i picamajstor Damir Karuzi iz Beograda. Damir je inače sertifikovani instruktor kako za tradicionalnu, tako i za savremenu napolitansku picu (Conteporane-u).

Picamajstori su predstavili način pravljenja tradicionalne i savremene napolitanske pice od Polselli namenskog brašna.  Francesco je detaljno objašnjavao proces pripreme testa i recepturu. Pored Polselli brašna prilikom pripreme pica, predstavili smo i paletu Latteria Sorrentina sireva i Robo pelata, maslina, kapara i drugih proizvoda iz ponude ova dva nadaleko poznata proizvođača namirnica za napolitansku picu.

Opšti utisak, od strane učesnika prezentacije i od strane organizatora je zadovoljstvo proizvodima i njihovim predstavljanjem. Učesnici su na kraju imali priliku da saznaju sve što ih dodatno zanima o samim proizvodima i njihovoj pripremi, degustaciju se podrazumeva!

Radujemo se novom predstavljanju i druženju sa starim i novim korisnicima Polselli proizvoda već u septembu!

Povezane vesti