DISTRIBUCIJA

Na vreme. Sve vreme. Ispred vremena!
Distribucija 24h

Besprekornom organizacijom i realizacijom nabavke cenimo i štedimo novac i vreme svojim poslovnim partnerima. Na raspolaganju smo im kada god im zatrebamo!

Fokusirani smo na svakog pojedinačnog kupca, a naš osnovni zadatak je stvaranje dugoročnih poslovnih odnosa, zasnovanih na našim kvalitetnim proizvodima i uslugama, prilagođavanju potrebama tržišta i razumevanju individualnih potreba naših partnera. Upravo navedeno u kombinaciji sa posebnom brigom o troškovima, kako bi kupcima ponudili što povoljniju uslugu, omogućilo je da CORP zauzme i zadrži lidersku poziciju na tržištu kao ključnog dobavljača u HoReCa sektoru.

Naša flota broji ukupno 80 vozila.

Distribuciju vršimo iz dva regionalna distributivna centra: Novog Sada i Beograda.

Skladišni prostor od ukupno 4.500mod čega je 1300m2 u hladnom režimu.

CORP sistem dostave i proizvodnje, za hotele, restorane, picerije, pekare, barove i firme ima najveće tržišno učešće. Kao poznato ime, kao kompanija koja je sinonim za pouzdanost u svim segmentima poslovanja, prvi smo izbor svima koji imaju potrebu za nekim od artikala odnosno rešenjima iz naše široke ponude jer postavljamo nove standarde u oblasti HoReCa delatnosti.

Strateški pozicionirani i dobro organizovani CORP distributivni centri koriste sve svoje skladišne i logističke kapacitete kako bi obezbedili što bržu i što kvalitetniju isporuku ka HoReCa kupcima širom Srbije.