Corp trening centar 2Naša misija je da besprekornom organizacijom i realizacijom cenimo i štedimo vreme svojim poslovnim partnerima i da odabirom inovativnih poslovnih rešenja kao i kreiranjem novih, unapređujemo usluge naših partnera, prateći svetske trendove i prilagođavajući ih našem tržištu. Kako je konstantna edukacija jedan od osnovnih uslova za napredak, odlučili smo da otvorimo trening centar i na taj način još više doprinesemo kvalitetu usluge u HoReCa sektoru.

Za dobru edukaciju je neophodno i odgovarajuće okruženje. U sklopu distributivnog centra u Beogradu otvorili smo trening centar za profesionalnu obuku kuvara, poslastičara, somelijera i konobara. Posebnu pažnju posvetićemo Pizza Akademiji i Akademiji za bariste u kojima će predavači biti vrhunski pizza majstori iz Italije kao i najpoznatiji svetski baristi.

Obuke koje budu sprovodili sertifikovani baristi i kuvari osmišljene su kako bi osposobile kandidate za kvalitetan i funkcionalan rad. Za cilj imamo unapređenje kvaliteta gastronomije i poslovanja ugostiteljskih objekata. Polaznicima ćemo pružiti teorijska znanja i praktične veštine koje je za kratak vremenski period moguće implementirati u HoReCa poslovanje. Dodatna motivacija tokom pohađanja naših obuka jeste razmena profesionalnih iskustava. Svi programi biće detaljno razrađeni kako bi omogućili maksimalan prenos znanja. Biće moguća individualna, kao i grupna obuka.

U Aklademiji za bariste, polaznici će imati priliku da saznaju više o standardizaciji espresso napitaka, pripremi, održavanju mašina ali i servisiranju. Nakon treninga, baristi polažu test i dobijaju sertifikat.

Na treninzima koji su namenjeni kako profesionalnim poslastičarima, pekarima, kuvarima tako i kuvarima amaterima/ljubiteljima, imamo za cilj predstavljanje autentičnih nacionalnih kuhinja kroz prikaz namirnica i tradicionalnih prehrambenih proizvoda koji su karakteristični za određene države i regione. Treninzi će obuhvatiti tradicionalne i svremene specifičnosti svetskih kuhinja.

Corp trening centar 3