Politika privatnosti

 

CORP. JVJV DOO NOVI SAD obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku informaciju koju ostavite tretiraćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Sve informacije koje nam pružite na našem sajtu će biti sigurne, odnosno nijedne lične informacije se ne šalju trećim licima.

Posetom na CORP. JVJV DOO NOVI SAD web stranici, prijavom na (CORP. JVJV DOO NOVI SAD Newsletter)*, kontaktiranjem CORP. JVJV DOO NOVI SAD elektronskom poštom, prihvatate i saglasni ste sa Politikom privatnosti.

CORP. JVJV DOO NOVI SAD zadržava pravo da vrši izmene ove Politike Privatnosti bez prethodne najave, stoga Vas molimo da sledeći put kada posetite naš sajt ponovo proverite uslove kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama do kojih je došlo.

 

Mere zaštite ličnih podataka:

CORP. JVJV DOO NOVI SAD se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu podataka koje budete ostavili korišćenjem našeg sajta u skladu sa Politikom Privatnosti i zakonskom regulativom. CORP. JVJV DOO NOVI SAD se obavezuje da podatke koje prikupi od Vas obrađuje na način koji pruža zaštitu, uključujući zaštitu od neovlašćene ili nezakonite obrade, kao i slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Lice koje daje podatke može u svakom momentu da traži opoziv obrade podataka, kao i pristup podacima, ispravku ili brisanje njegovih podataka, ima pravo da ograniči obradu podataka, kao i pravo na prigovor, pritužbu Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti i pravo na prenosivost podataka.

CORP. JVJV DOO NOVI SAD podatke koje prikupi od Vas čuva samo onoliko dugo koliko je nužno za ispunjenje svrhe zbog koje su prikupljeni, odnosno koliko je određeno primenjivim zakonskim propisima.

Pristup ličnim podacima omogućen je samo onim zaposlenima i isključivo u onoj meri u kojoj je to potrebno kako bismo mogli da pružamo određene usluge.

Zahteve, pritužbe ili upite koji se odnose na obradu i zaštitu ličnih podataka moguće je uputiti ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca u našoj poslovnici ili slanjem elektronske pošte na info@corpjvjv.com.

U skladu sa važećim zakonskim propisima kojima je regulisana zaštita ličnih podataka, svaki zahtev, pritužbu ili upit biće rešen što je pre moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema. Rok za odgovor na zahtev lica može produžen za još 60 dana ukoliko je to neophodno uzimajući u obzir složenost i broj zahteva. O produženju roka i razlozima za produženje bićete obavešteni u roku od 30 dana od dana prijema zahteva.

 

Kolačići:

Kako bismo prikupili informacije kada Vaš Web browser pristupa CORP. JVJV DOO NOVI SAD stranici koristimo ,,cookies’’, odnosno „kolačiće“. Informacije koje se automatski prikupljaju ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv Vašeg računara, browser, operativni sistem, kao i detalje o internet konekciji sa koje pristupate. CORP. JVJV DOO NOVI SAD može koristiti i druge softvere poput google analitike koja meri i prikuplja informacije o Vašoj sesiji,dužini posete stranicama i drugo.

Sakupljeni podaci mogu biti upotrebljeni za:

  1. Pružanje podrške;
  2. Slanje informativnih i promotivnih materijala;

 

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za CORP. JVJV DOO NOVI SAD Politiku Privatnosti kontaktirajte nas, na kontakt info@corpjvjv.com.