Vesti

Latteria Sorrentina – prehrambeni proizvodi za ugostiteljstvo

Latteria-Sorrentina (1)

Latteria Sorrentina – Novi Proizvodi uskoro u ponudi CORP JVJV doo.

Prehrambeni proizvodi, za ugostiteljstvo, Latteria Sorrentina koji su rezultat vešte kombinacije prirodnih sastojaka i mlekarske tradicije koja se prenosi već pet generacija, uskoro postaju deo asortimana kompanije CORP JVJV doo.

Tradiciju dugu preko sto godina (Latteria Sorentina osnovana je 1880.), nastalu u Napulju, regija Campania, u podnožju Vezuva, unapredili su u skladu sa filozofijom kompanije koja nastoji da kontinuirano unapređuje svoje standarde kvaliteta.

Važno je napomenuti da je Latteria Sorrentina članica  asocijacije VERA PIZZA, registra verifikovanih dobavljača sastojaka “Prave napolitanske pice” („True Neapolitan Pizza“, „Vera Pizza Napoletana“). Zahvaljujući inovativnoj FROST TEHNICI sačuvana je tekstura i sve hranljive vrednosti proizvoda.

Ljubav prema dobroj hrani ih je, sve do današnjih dana, vodila u nameri da stvaraju kvalitetne prehrambene proizvode koji su sa godinama stekli neuporedivu vrednost.

Ovo je zanimanje koje se prenosi sa generacije na generaciju. Tehnologije se menjaju, mašine se menjaju, ali drevno znanje ostaje u rukama majstora. Dragoceni trag istorije i tradicije koji ćete pronaći u svakom od Latteria Sorrentina proizvoda.

Svaki proizvod je napravljen u skladu sa filozofijom kompanije koja nastoji da kontinuirano unapređuje svoje standarde kvaliteta.

Takav pristup im je omogućio da garantuju i obezbede niz proizvoda pripremljenih na tradicionalan napuljski način, a koje rade vešte ruke majstora koji poštuju zemlju i cenjeni su i priznati širom sveta.

U našoj ponudi će biti sledeći proizvodi:

Mozzarella 125 gr

Mozzarella 1kg Fior di late block

Fior di latte julienne 1.5kg Julienne

Fior di latte cubes 1.5kg Cubes

Stracciatella 250gr

Buratta 200gr

Buratta 125gr

Mascarpone 500gr