Vesti

Prezentacija Robo proizvoda – Cooking Demo

Corp JVJV - Robo - Demo Cooking

Imali smo veliku čast da u našem Trening Centru u Beogradu ugostimo kuvarskog trenera i ambasadora Robo kompanije koji je na praktičan način predstavio Robo proizvode. Uverili smo se da je prezentacija Robo proizvoda, odnosno Cooking Demo, najbolji način da se kuvari i naši budući klijenti uvere u kvalitet proizvoda koji im nudimo.

Chef Michele Bufano

Chef Michele Bufano je u prezentaciji pripremao razna jela (od predjela, nekoliko glavnih jela do pice) pomoću kojih je na izuzetan način opisao upotrebu Robo proizvoda, odnosno zašto su oni praktičan i koristan saveznik u svakoj kuhinji.

Prezentacija je zbog velikog interesovanja bila podeljena u dve grupe. Naši gosti bili su kuvari iz poznatih restorana širom Srbije. Među njima ugostili smo i pojedine vlasnike restorana koji su bili zainteresovani na temu kako da obogate svoj Meni. Chef Michele je podelio neke svoje recepte, davao praktične savete za pripremu jela, odgovarao na pitanja… Gosti su upotpunili svoje znanje i poneli bogato iskustvo sa prezentacije.

 

Ovo je naša prva prezentacija i uskoro će ih biti sve više jer nam reakcije naših zadovoljnih klijenata govore da smo na pravom putu.

ROBO 1938 – najtraženiji brend širom Italije

Corp je zastupnik Robo kompanije i njihovih proizvoda od prošle godine. U svom portfoliju trenutno imamo 18 proizvoda od ukupno 600, koliko Robo trenutno ima u ponudi. Kompanija Robo 1938 postoji već 80 godina. Njihova proizvodnja koncipirana je na konzervirano povrće. Robova misija je da otkrije i odabere najbolje sastojke na svetu, pomažući ugostiteljima i kuvarima da ostvare svoja remek-dela. Uz najbolji izbor vrhunskih sirovina, potragu za inovativnim predlozima, dostupnost proizvoda u svakoj sezoni, jedinstven su i pouzdan saveznik u kuhinji za ugostiteljske profesionalce.

Povezane vesti