Vesti

Corp JVJV – Proslavili smo 13 godina postojanja!

Corp NS tim

Proslavili smo godišnjicu naše kompanije i to 13-tu!

Početak novembra je rezervisan za proslavu godišnjice naše kompanije. Ovo je lepa prilika da se okupimo, saberemo utiske i rezultate, podsetimo se šta smo obećali i dokle smo stigli.

Od prethodne proslave kada smo slavili desetogodišnjicu, dosta se toga izdešavalo, a nismo imali priliku da se okupimo. Tada smo pričali o planovima u budućnosti i, evo, nakon tri godine moramo da priznamo da smo ostali na pravom putu i nastavljamo tako. Pregurali smo period korone koji je prilično pogodio naš sektor, ali nećemo pričati o lošim stvarima jer smo mi i tokom tog perioda ojačali i postigli ono što smo planirali. Lider smo u oblasti HoReCa distribucije. Morate da priznate da je to prilično veliki uspeh!

Distributivni centar u Beogradu, je postao veći i jači. Na novoj lokaciji izgradili smo centar na 5300 m2, koji je počeo sa radom u februaru 2022. godine. Sa proširenjem magacina, poslovnih prostorija proširili smo i posao. Preduslov ukupnom rastu i širenju poslovanja kompanije jeste naravno i razvoj ljudi i organizacije. Tako danas imamo nove kolege iz Niša, Kragujevca, Kraljeva, Novog Pazara, okoline Zlatibora… koji su se nedavno priključili našem timu.

Prateći svetske trendove i u želji da još više doprinesemo HoReCa sektoru, u novom distributivnom centru otvorili smo trening centar ili kako je mi zovemo – Akademiju. Putem prezentacija, promocija i edukacija želimo da razmenimo profesionalna saznanja sa vrhunskim kuvarima, baristima i da sve to prenesemo našim poslovnim partnerima. Ustvari, želimo da ih što praktičnije ubedimo da su naši proizvodi najbolji na tržištu. Već smo održali prvu prezentaciju vezano za Robo proizvode i utisci su odlični! Dali su nam snagu da nastavimo u tom pravcu.

Uskoro će i novosadski deo tima dobiti nove prostorije jer po planu, završetak nove zgrade u NS-u planira se za kraj sledeće godine.

Razvijamo digitalizaciju, ubrzavamo i unapređujemo procese, kreiramo nove trendove, nove proizvode. Rastemo i širimo poslovanje i to ne samo u okviru Corp kompanije. Sa nama su na proslavili i naši veliki prijatelji iz sestrinskih kompanija EkoMleka, EkoCorpa, Polyfooda, Gastronauta i naravno Korpa Deli koncepta. Korpa Deli takođe uskoro dobija svoj ogranak u Beogradu.

Družili smo se, veselili, podeli nagrade za jubilarnih 10 godina rada…
Pred nama su novi ciljevi i novi izazovi, a na nama da zajedno budemo što bolji!

Fotografija je puno, pogledajte album na našoj Facebook stranici .