Vesti

Prezentacija proizvoda kompanije Polselli

POLSELLI PREZENTACIJA CORP JVJV

Standard kvaliteta u kulinarstvu

U CORP JVJV edukativno-degustacionom centru održana je prezentacija asortimana kompanije Polselli, lidera u proizvodnji brašna za hleb , pice i deserte.

Uz prisustvo poznatih pizza majstora, predstavnika uglednih restorana, picerija i posvećenih kulinarstkih entuzijazista , događaj je bio prilika za istraživanje bogate istorije i kvaliteta Polselli italijanskog brašna.

Gosti su imali privilegiju učestvovati u degustaciji različitih vrsta proizvoda napravljenih od Poleslli brašna, otkrivajuću širok spektar tekstura koje Polselli brašno nudi. Takođe, imali su prilike da uvide jasne razlike između nekoliko vrsti brašna  koja se nalaze u našoj ponudi.

Predstavnici kompanije Polselli istakli su svoju posvećenost održavanju tradicionalnih metoda proizvodnje i visokih standarda kvaliteta što je rezultiralo oduševljenjem prisutnih. Naglasak je stavljen na važnosti kvaliteta i autentičnosti u proizvodnji.

Opšti zaključak je da je Polselli brašno neizostavan sastojak  u kuhinjama širom sveta , pružajući vrhuski kvalitet i ukus u svakom zalogaju.