Vesti

Prvi Ronnefeldt TeaMaster Silver u istočnoj Evropi

CORP JVJV - Ronnefeldt Tea Academy

U godini kada Ronnefeldt slavi 200 godina postojanja, naša kompanija Corp JVJV je zajedno sa restoranom Korpa Deli Bistro dobila tu čast da organizuje Prvi Ronnefeldt TeaMaster Silver u istočnoj Evropi.

Ronnefeldt TeaMaster je stručna obuka budućih predavača za čaj. Prvoklasni čajevi zaslužuju prvoklasni tretman, zbog čega je obuka sastavni deo Ronnefeldt filozofije.

Uz Ronnefeldt Academy podršku, stručno osoblje i saradnici će steći detaljna znanja o vrstama čaja, naučiti kako se pravilno čuvaju, služe i gastronomski uparuju. Ovom obukom Ronnefeldt obezbeđuje da izuzetni kvaliteti čaja stignu do šoljica gostiju tačno onako kako su bili namenjeni. Štaviše, predavači mogu iskoristiti svoje novostečeno znanje da dalje prenesu profesionalne savete i preporuke.

Ulaznica za Ronnefeldt TeaMaster Gold

Ovom obukom predavači stiču znanje Ronnefeldt TeaMaster Silver. Sledeća stepenica u obučavanju je TeaMaster Gold na koju mogu da se prijave samo oni koji su stekli diplomu TeaMaster Silver! Obuka za zvanje TeaMaster Gold odžava se u Šri Lanci u najlepšim baštama čaja.

Prvi Ronnefeldt TeaMaster Silver u Novom Sadu biće održan 24. i 25. maja 2023. Učesnici nam dolaze iz Danske, Poljske i naravno iz zemalja u regionu kao što su Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i naravno Srbija.

Radujemo se ovom druženju i sticanju novih znanja.